16-07-09

Aperitiefhapje 3: zuiderse wrap

decoration
En nog meer pesto op het menu... deze keer gingen we voor rode pesto! Heerlijk in combinatie met de geitenkaas. De wraps waren zo weg. Geen feestje en dus ook geen hapjes nodig? Ze zijn ook heerlijk als snel lunchgerecht!

INGREDIËNTEN
Tortillawraps
Geitenkaas (type chavroux)
Gegrilde aubergines
Gegrilde paprika's
Rucola
200 gram zongedroogde tomaten + extra tomaten
20 gram basilicumblaadjes
2 grote teentjes knoflook
4 eetlepels balsamicoazijn
20 gram pijnboompitjes
75 gram gerapste parmezaanse kaas
olijfolie

Gril de pijnboompitjes weer eventjes aan in een anti kleefpan.
Snij de basilicumblaadjes in kleine stukjes.
Voeg de zongedroogde tomaten, de basilicumblaadjes,n de knoflookteentjes, de gerapste parmezaanse kaas, de pijnboompitjes en de balsamicoazijn in de blender of zeter de staafmixer in.
Voeg na het mixen olijfolie toe zodat je een lekkere pesto krijgt.

Meng de geitenkaas met enkele lepels rode pesto.
Snij de gegrilde groenten en de zongedroogde tomaten in blokjes. (Belangrijk laat de groenten eerst zeer goed uitlekken!!)
Meng de groenten met het geitenkaasmengsel.

Beleg een tortilla met het geitenkaas-groentenmengsel en beleg met rucola.
Rol de tortilla op en pak deze in keukenpapier in.
Leg minstens 1 uur in de koelkast om op te stijven.

Snij ik kleine rondjes en serveer!

Post een commentaar